با عرض سلام و احترام، آغاز سال ۱۴۰۲ شمسی و بهار طبیعت، فصل از نو شکفتن و تقارن آن با بهار معنویت و ماه مبارک رمضان را خدمت اساتید عزیز، دانشجویان گرامی و همکاران جهادگر و پرتلاش و دلسوز مرکز تبریک عرض می نمایم. سال جدید با شعار مهار تورم و رشد تولید سال تبلور خدمت مسئولین به مردم است که آرامش و آسایش زندگی مردم را به همراه خواهد داشت ان شاالله امیدوارم سالی پربرکت و سرشار از سلامتی، امید و سربلندی پیش روی داشته باشیم و در کنار هم بتوانیم در مسیر علمی، آموزشی، فرهنگی و پژوهش و فناوری با انگیزه و تلاش دوچندان گام برداریم.
یقینا پس از ایمان به لطف و عنایت خداوند سبحان، تلاش همراه با امید و انگیزه دوچندان دانشجویان عزیز، همت اساتید بزرگوار و همراهی و برنامه ریزی دقیق مدیران محترم و همکاران جهادگر و دلسوز مرکز با حمایت های همیشگی واحد استانی دانشگاه جامع علمی کاربردی ما را در مسیر پیشرفت و کسب دستاوردهای ارزنده علمی و دانشگاهی یاری خواهد نمود و بدون شک این مهم حاصل خواهد شد چرا که ما ایمان داریم که می توانیم.
عزت، سلامتی، سربلندی و سعادت همه شما عزیزان را از خداوند سبحان مسئلت دارم.
با تجدید احترام- خلیل جلیلی