مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی کرمانشاه > دفتر کارآفرینی و نوآوری مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی کرمانشاه

مرکز نوآوری و شکوفایی دانشگاه جامع علمی کاربردی در راستای دستیابی به اهداف دانشگاه در جهت حرکت به سوی دانشگاه کارآفرین به منظور ایجاد اشتغال و ترغیب دانشجویان و اساتید به سوی اقتصاد دانش بنیان و ایجاد کسب وکارهای کوچک و خلاق تشکیل شده است. این مرکز به عنوان یکی از زیر مجموعه‌‏های بنیاد توسعه کسب وکار دانشگاه فعالیت می‌‏نماید.
مرکز نوآوری و شکوفایی با هدف توسعه کارآفرینی و کمک به توسعه و تنوع بخشی خدمات دانشگاه جامع علمی کاربردی با استفاده از ظرفیت های جهاددانشگاهی و پارک علم و فناوری کرمانشاه از طریق موارد زیر راه‌اندازی شده است:

• پیشنهاد سیاست‌ها، راهبردها و دستیابی به آخرین یافته‌ها و نوآوری‌های کسب و کار در راستای تجاری‌سازی طرح‏‌های پژوهشی، فناورانه و ایده‌های آموزشی،
• ارایه خدمات تخصصی، پژوهشی، تولیدی، خدماتی و کسب و کارهای مرتبط با حوزه‌های مختلف در دانشگاه،
• جذب و پذیریش ایده‌‏ها و طرح‌های نوآورانه و خلاقانه دانشجویان، اساتید به منظور کمک به اجرایی نمودن آنها در قالب کسب و کارهای مستقل و نوپا،
• ایجاد فضای کارآفرینی و ارزش‌‏آفرینی برای دانشجویان،
• جذب افراد توانمند و ارایه خدمات به آنها به منظور راه‌‏اندازی کسب و کارهای نوآور،

در مرکز کارآفرینی و نوآوری دانشگاه جامع علمی کاربردی تمامی دانشجویان، اساتید و… می‌توانند ایده‌‏های اولیه خود را با دریافت خدمات حمایتی از مرکز، اجرایی نمایند. در این مرکز ابتدا ایده‌‏های مطرح شده مورد داوری و بررسی اولیه قرار می‌‏گیرد و پس از تأیید داوران وارد مرحله پذیریش در مرکز خواهد شد. در مرحله پذیریش با صاحبان ایده بر روی نحوه چگونگی، میزان حمایت و سهم مشارکت دانشگاه توافق خواهد شد. برای این منظور میزان حداقل و حداکثر میزان سهام دانشگاه با توجه به شرایط هر ایده متغیر می‌‏باشد. پس از طی مراحل اجرای ایده و ساخت محصول قابل پذیرش تیم نوپا و یا استارت آپ می‌‏تواند مراحل قانونی ثبت شرکت خود را ثبت نماید. هنگام ثبت شرکت نیز توافقات مورد بررسی مجدد قرار می‌‏گیرد. پس از آن نیز شرکت ثبت شده می‌‏تواند یکی از مسیرهای زیر را به اختیار خود طی نماید:

• ورود به بنیاد توسعه کسب و کار دانشگاه برای شرکت‌‏هایی که جنبه ارایه خدمات و یا محصول غیردانش‌بنیان دارند و صرفاً درآمدزا می‌‏باشند.
• ورود به پارک علم و فناوری
• ورود به سایر عناصر اکوسیستم کارآفرینی مانند شتاب‌دهنده‌‏ها و کارخانه‌‏های نوآوری، مراکز رشد و …،
• خارج شدن از اکوسیستم کارآفرینی و فعالیت به صورت یک شرکت مستقل.

مکان فیزیکی و فضای کار اشتراکی این مرکز در دانشگاه جامع علمی کاربردی قرار دارد که به صورت کامل تجهیز شده است و در حال حاضر پذیرای صاحبان ایده و تیم های نوآور است.

خدمات مرکز شامل موارد زیر می‌باشد:
• برگزاری رویداد و رویدادهای نوین کارآفرینانه جهت شناسایی و توانمندسازی افراد علاقمند و مستعد در زمینه فناروی
• تأمین دفتر کار برای تیم‌های علاقه‌مند کسب و کارهای نوپا در یک بازه زمانی مشخص
• ارایه مشاوره به کسب وکارهای نوپا
• مشارکت در طرح‌های شاخص و بازاریابی و تجاری‌سازی محصولات
• تأمین سرمایه و یا شناسایی سرمایه‌گذار مناسب برای کسب و کارهای موفق
• معرفی کسب و کارهای برتر به مراکز رشد یا صنعت
• ایجاد شبکه‌ای برای ارتباط مخترعین و مبتکرین و کمک به تیم‌سازی

مخاطبان مرکز نیز می‏‌توانند کلیه دانشجویان دانشگاه‏‌ها، اساتید، صاحبان ایده، افراد نخبه و کارآفرین و دانش‌آموختگان و دانش آموزان دانشگاه باشند. از آنجایی که مرکز خواهان تبادل و انتقال تجربیات و دانش میان داخل و خارج از دانشگاه می‏‌باشد، افراد خارج از دانشگاه نیز می‌‏توانند از خدمات مرکز به شرط بهره‌‏مندی از توان دانشجویان دانشگاه و مشارکت دادن آنها در فعالیت‏‌های کسب و کار خود استفاده نمایند.

کارآفرینان مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرمانشاه

۱- نام و نام خانوادگی : محمد علی فدایی