۹ آبان ماه؛
سال روز تاسیس پارک علم و فناوری کرمانشاه

🔹 مرکز رشد واحدهای فناوری جهاددانشگاهی کرمانشاه با حمایت مجموعه مدیران ملی و استانی و بهره‌مندی از امکانات و منابع جهاددانشگاهی در تابستان سال ۱۳۸۴ به‌صورت رسمی فعالیت خود را آغاز کرد. پس از آن پارک علم و فناوری کرمانشاه نیز در راستای حمایت و کمک به توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان، ایده‌های نو و تاکید بر تجاری‌سازی نتایج تحقیقات از سال ۱۳۸۵ با اخذ مصوبه استانی هیات محترم وزیران و با بهره‌مندی از قوانین حمایتی از جمله مزایای فعالیت در مناطق آزاد اقتصادی وارد عرصهٔ جدی حمایت از تجاری‌سازی ایده‌های دانش‌بنیان شد و در حال حاضر بیش از ۶۵۰ واحد فناور در پارک علم و فناوری و مرکز رشد واحدهای فناوری مشغول فعالیت هستند.

🔹 گفتنی است، ۷ تیرماه ۱۴۰۰ برج فناوری جهاددانشگاهی در راستای توسعه اکوسیستم نوآوری در غرب کشور با فرمان رییس جمهور در این پارک افتتاح شد.

✅ ۹ آبان‌ ماه سالروز تشکیل پارک علم و فناوری جهاددانشگاهی کرمانشاه گرامی باد.